ДЕЛТА 5

ДЕЛТА 5

кв. Овча купел, ул. Полски венец 11
София,
България
23.2637042
42.673972
UserLikes
Име: ДЕЛТА 5
Адрес: София, кв. Овча купел, ул. Полски венец 11
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.delta5-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Други специализирани строителни дейности
Дейност:

Официален представител на италианските производители на сандвич панели и топлопоцинкована ламарина

Ключови думи: ферми, изграждане на ферми, изграждане на животновъдни ферми, животновъдни ферми, изграждане на халета

За нас

Фирма ДЕЛТА 5 ООД започва дейността си в България през 2004 година и за кратко време се утвърждава като лидер на българския пазар. Фирмата е официален представител на италианските производители на сандвич панели и топлопоцинкована ламарина ISOLPACK S.p.a., ELCOM SYSTEM S.p.a. и RWP S.p.a. Панелите са сертифицирани по европейски стандарт и лицензирани на територията на Република България. 

Дружеството предлага на своите клиенти: 
- продажба и монтаж на висококачествени италиански сандвич панели с пълнеж от полиуретан, минерална вата и неопор сертифицирани по ISO: 
- изграждане на халета, бунгала, къщи, предприятия в хранителни-вкусовата промишленост, заводи и др. 
- изпълнение на проекти до ключ; 
- техническа консултация; 
- инженерни проучвания; 
- изключително конкурентни цени; 
- снабдяване с: 
- готови метални конструкции, 
- подови настилки, 
- окачени тавани, 
- алуминиева и PVC дограма, 
- аксесоари, 
- други компоненти. 

Фирмата концентрира своите усилия в това да внесе своя интелигентен принос към производствената мощ в страната, да е в услуга на инвеститорите по отношение на мениджмънта на проекта и да партнира като съветник по дизайна, както и да осигури снабдяването с всички други необходими артикули и интегрирайки всичко това в най-оптимални програмни срокове да намали планираните първоначлни разходи, използвайки професионалния си опит в тази област. 

Основни умения, навременна организация на доставките, висок капацитет и най-вече уважение към контрагентите, присъстват в ежедневието на фирмата. 

Професионална цел на Делта 5 ООД е продуктите й да се използват във високомащабен план, за цялостно задоволяване на нуждите на клиентите. Инструктажът за манипулиране с продуктите ни е в основата на работата ни с купувачите. Персоналът е високо квалифициран и компетентен не само по техническите въпроси, а и в областта на търговията и мениджмънта. 

Навременната и умела работа е от изключителна важност при изпълнение на даден проект. Делта 5 предлага помощта си в лицето на супервайзори за обекти в страната. 
Професионализъм, отговорност, честност и разбиране са в основата на взаимоотношенията между Делта 5 ООД и нейните клиенти. Уверени сме в себе си и в професионалната си работа и не се притесняваме от конкуренцията на пазара. 

Крайното качество на стенните и покривни панели е резултат от използването на първокачествена ламарина. А използваният полиуретан е най-ефектния изолационен материал при сандвич панелите, благодарение на факта, че е лек, лесно обработваем, не привлича бактерии и насекоми и е с изключително термично съпротивление. 

Панелите се произвеждат по зададени от клиента дължини и се гарантира обстойна проверка на всички продукти с цел постоянно качество. 

Предлагаме стенни панели Алфа 2 и Фибермет, покривно – стенни Делта 3 и Делта 5, както и покривни Литос 5. Те са изолационни сандвич панели, които могат да се използват и за изграждане на хладилни помещения, температурни камери, помещения за замрaзяване и други и се произвеждат изцяло по съвременни технологии в съответствие с международните стандарти. 100 % безвредни са за околната среда и са равномерно запълнени с полиуретан. Не съдържат бактерии и насекоми и не поглъщат неприятни миризми. Помещенията с тези панели са напълно химически безвредни за хранителните продукти и изключително надеждни. 
Ново!!! Новото и успешно начинание на фирмата е изграждане на животновъдни ферми!





 

Открийте ни в Google+